The Night Store slaapcomfort

Uw ballonvaart

The Night Store ballooning
uw ballonvaart uw ballooning team veel gestelde vragen doe een ballonvaart cadeau hoeveel kost het nu boeken
Een ballonvaart met het Night-Store ballooning team

Alle trossen los!

 U wilt uzelf een onvergetelijke ervaring bezorgen.
 U wilt uw vrienden of familie een uniek cadeau geven.
 U wilt uw klanten of personeel extra aan uw bedrijf binden.

Een ballonvaart met het Night-Store Ballooning Team overtreft uw stoutste verwachtingen. Klim bij ons aan boord en ontdek hoe een tocht in zijn werk gaat.

Bekijk hier de slideshow: voorbereiding van de ballonvaart

 

Perfecte voorbereiding
U geeft uw wensen door aan het team. Een dag voor de vlucht bespreekt u de praktische elementen met piloot Luc of chief crew Belinda. Zoals plaats van de afspraak, geschikte vliegkledij, hoe u teruggeraakt na de landing, ...

Een handje toesteken
De dag zelf. U komt aan op de opstijgplaats en meldt zich meteen aan bij het team. Zij maken u wegwijs in de opbouw van de ballon. U mag zelfs een handje toesteken.

De ballon vullen
De piloot brieft u over de vlucht. U ondertekent een vliegdocument. Intussen vult de ballon zich met koude lucht. Het team test de branders en verwarmt de lucht. De ballon richt zich langzaam op: een magistrale 25 meter hoog.

Instappen en wegwezen
Nu gaat het snel. U stapt in, de trossen worden gelost en u stijgt. Steeds verder verwijderd van het aardse lawaai, naar de totale rust.

Met de wind mee
De wind voert de ballon in een bepaalde richting. Over weilanden, rivieren, bossen, huizen en steden. Een adembenemende en onvergetelijke ervaring. Tijdens de vlucht onderhoudt u op elk moment radiocontact met het grondteam.

De landing inzetten
Na een tocht van een uur kijkt de piloot uit naar een geschikte landingsplaats. Tijdens de daling geeft hij uitleg over de handelingen die hij verricht. Nog even en u staat weer veilig aan de grond.

De champagnedoop
Het grondteam is snel na de landing ter plaatse en begint met de afbouw. Intussen geniet u van de traditionele champagnedoop. U ontvangt ook een officieel certificaat.

 
 
 

 

home | uw ballonvaart | uw ballooningteam | veel gestelde vragen | doe een ballonvaart cadeau | hoeveel kost het | nu boeken | nieuws | geschiedenis ballonvaart